MAD HATTER SUMMIT

We riepen de Mad Hatter Summit 2023 bij-een op zaterdag 12 augustus 2023 om in de 'Taste of Wonderland' speels te onderzoeken hoe mentale 'gezondheid en ziekte' een radicale innovatie van betekenis zouden kunnen ondergaan... alvast een kleine impressie

Hier vind je binnenkort meer impressies & oogst!

Voel je dat je hier in de toekomst aan mee zou willen doen?

Het is vaak een kosteloos programma voor mensen die een hele dag of een paar uur samen zijn omdat ze op speelse wijze nieuwe manieren naar mentaal wel-zijn willen ontdekken, o.a. in samenwerking met het 'wetende veld' (kwamtumveld, de bron, spirit).


Taste of WonderlandBINNENKORT MEER!


We zien je graag een keer! Het vaak kosteloze programma duurt een gehele dag van 10-17 uur met pauzes en lunch of een paar uurtjes ( of 4)  online.  Soms gaan we het land in: dan kun je een taster meemaken.


Voel je je geroepen?

Aanmelden kan hieronder.


Na je aanmelding zoeken we gauw contact en ontvang je praktische persoonlijke informatie..


Impressies 12 augustus '23

Dit formulier kun je gebruiken als je wilt deelnemen, co-creeren en/of bijdragen. Mailen kan ook naar: info [at] spraaksaam [punt] nl

We zoeken contact via mail of app.

De Mad Hatter Summit vond op zaterdag 12 Augustus 2023   tegelijkertijd op 5  plekken in de wereld plaats: San Diego (VS), Toronto (Can), Zomba (Malawi) en Carbondale (US) en nabij Amsterdam (NL)

Als je mee doet aan Taste of Wonderland bréng je informatie en oogst je samen met anderen de te weinig en on-gehoorde geluiden en ideën op weg naar wel-zijn voor ieder-een.  Hieronder lees je binnenkort over deze oogst.

Wij ontvingen 4 + 1 stemmen en maken een konijnenpaadje op deze eerste Mad Hatter Summit-dag.. Die +1 stem is die van het collectieve wetende veld... waarmee we hebben samengewerkt.

'Taste of Wonderland TM is een uniek actie-onderzoek dat verhalen van Alice in Wonderland gebruikt om nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht te inspireren om vastlopen, barsten, scheuren, wonden en pijn om te zetten in innovatieve regeneratieve projecten ontworpen door en voor de groep mensen (community, organisatie, stad...) die deelneemt..

0%
Some required fields are missing. Please review the form and submit again.