MAD HATTER SUMMIT

We riepen de Mad Hatter Summit 2023 bij-een op zaterdag 12 augustus 2023 om in de 'Taste of Wonderland' speels te onderzoeken hoe mentale 'gezondheid en ziekte' een radicale innovatie van betekenis zouden kunnen ondergaan...

Voel je dat je hier in de toekomst aan mee zou willen doen?

Het is vaak een kosteloos programma voor mensen die een hele dag of een paar uur samen zijn omdat ze op speelse wijze nieuwe manieren naar mentaal wel-zijn willen ontdekken, o.a. in samenwerking met het 'wetende veld' (kwamtumveld, de bron, spirit).


Taste of Wonderland

Welkom: jongeren (14-34 jaar) en jonge ouderen als je zoekt naar  een nieuwe betekenis voor 'mentaal gezond' (stem 1). Als je weet dat een mentaal lastige periode in het leven niet voor altijd hoeft te zijn. En/of dat je in je hart weet dat je meer te geven hebt. Dit kan een 'doorbraak- evenement' zijn voor wie wachten geen optie is en die zélf iets wil shiften.


Welkom ook aan familie (stem 2).

En aan behandelende artsen, psychiaters, psycho-therapeuten.


Ben je spiritueel, holistisch therapeut of coach ...? Wil je co-creatief om-denken? (stem 3)


Of ben je werkzaam bij een betrokken organisatie of kliniek dat innovatief regeneratieve projecten wil starten? (stem 4)


Die ene extra stem (+1) is er altijd: dat is die van het wetende veld, onze collectieve intelligentie.


We zien je graag een keer! Het vaak kosteloze programma duurt een gehele dag van 10-17 uur met pauzes en lunch of een paar uurtjes ( of 4)  online.  Soms gaan we het land in: dan kun je een taster meemaken.


Voel je je geroepen?

Aanmelden kan hieronder.


Na je aanmelding zoeken we gauw contact en ontvang je praktische persoonlijke informatie..


Voor Wie?

Dit formulier kun je gebruiken als je wilt deelnemen, co-creeren en/of bijdragen. Mailen kan ook naar: info [at] spraaksaam [punt] nl

We zoeken contact via mail of app.

De Mad Hatter Summit vindt op zaterdag 12 Augustus 2023   tegelijkertijd op 5  plekken in de wereld plaats: San Diego (VS), Toronto (Can), Zomba (Malawi) en Carbondale (US) en nabij Amsterdam (NL)

Voor ieder van ons die zich gemotiveerd voor het nieuwe rondom mentale gezondheid wil verbinden.

Als je mee doet aan Taste of Wonderland bréng je informatie en oogst je samen met anderen de te weinig en on-gehoorde geluiden en ideën op weg naar wel-zijn voor ieder-een.

Wij verwelkomen 4 + 1 stemmen en maken een konijnenpaadje op deze eerste Mad Hatter Summit-dag.

'Taste of Wonderland TM is een uniek actie-onderzoek dat verhalen van Alice in Wonderland gebruikt om nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht te inspireren om vastlopen, barsten, scheuren, wonden en pijn om te zetten in innovatieve regeneratieve projecten ontworpen door en voor de groep mensen (community, organisatie, stad...) die deelneemt..

0%
Some required fields are missing. Please review the form and submit again.